به گزارش یزدفردا: امیر حسنزاده در کارگروه گندم، آرد و نان استان با تاکید بر لزوم پرهیز از ایجاد انحصار در خرید گندم توسط بخش خصوصی و تعاون روستایی، خواستار اجرای دقیق بخشنامههای ابلاغی شد.
وی همچنین بر اهمیت بررسی دقیق مکانیابی مراکز خرید گندم تاکید کرد و گفت: این مراکز باید براساس ظرفیت منطقه و سرمایهگذاری ایجاد شوند.
حسنزاده با اشاره به لزوم حمایت از نانوایان باسابقه و دارای ظرفیت، بر رعایت قانون در این حوزه تاکید کرد و با تشکر از نانواییها، اتحادیهها و کارگروه آرد و نان فرمانداریها، از همکاری خوب اداره کل غله و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه ابراز خرسندی کرد.
وی در خصوص برگزاری جشنواره استانی نان نیز گفت: تا پیش از برگزاری جشنواره استانی، هر شهرستان رویدادی را با محوریت اداره غله و با کمک عشایر، اتحادیه نانوایان و تعاون روستایی برگزار کند و تا شهریور ماه اطلاعات مربوط به آن به استان ارسال شود و شهرداری کرمان، امکان برگزاری جشنواره ملی نان در سایت نمایشگاهی جنوبشرق کرمان را بررسی کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان کرمان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد. خاکستر بالا به معنی سبوسگیری کم از گندم و آرد است و سالمترین نان در استان کرمان تهیه میشود.
در این جلسه موضوع تعدد نانواییها و لزوم رعایت ضوابط صدور مجوز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 21,ژانویه,2025